FAQ

Kan jag byta/returnera en vara?
Ja, vi tillämpar 14 dagars bytes och returrätt enligt distanslagen.


Går det att bada i klor?
Ja, vi har valt material med tanke på största hållbarhet, alla våra badplagg håller för bad i klor och kontakt med solkräm. Dock ska badplagg alltid sköljas ur och tvättas efter bad för största hållbarhet.

Hur gör jag för att returnera en vara?
Under Villkor & info finns en utförlig guide.


Om den inte passar?
Inga problem, skicka bara tillbaka varan till oss så byter vi storlek så länge storleken finns inne i lager.


Jag har hört att ni tar emot specialbeställningar?
Det gör vi! Vi vill att alla ska kunna hitta badplagg dem trivs i och är väl medvetna om att det kanske inte alltid passar pga olika storlek upptill och nertill eller lång överkropp. Känner du igen dig så rekommenderar vi en specialbeställning.

Finns det någon storlekstabell?
Allra längst ner om du går in på en artikel hittar du storlekstabellen.


Har ni någon butik?
Nej, vi har ingen fysisk butik utan hänvisar till våra fantastiska återförsäljare. Vi kan ta emot kunder i våran ateljé i Gbg där vi har hela vårat sortiment samt provrum. Enbart efter tidsbokning!


Hur lång tid tar det att få hem en Miss Janna vara?
Alla varor i shoppen är redo att skickas så fort vi har packat och lämnat över ditt paket till en kurir. Se under fliken Villkor & information för mer info.


Om jag vill göra en full return?
Vi är säkra på att du kommer att älska ditt Miss Janna badplagg, men om å inte skulle vara fallet, skriv och berätta vad det var du inte var nöjd med så vi kan förbättra våran produktion. Så fort varan är tillbaka och genomgådd gör vi en full retur på varans pris.

Var är badplaggen tillverkade?
Vi gör alla prover i egen ateljé i Göteborg och en syfabrik specialiserad på bad hjälper oss att producera kollektionen. Kontrollera taggen i badplaggen för att se var just din vara är tillverkad. Vi använder oss enbart av producenter inom EU. Om du ser "Made in Sweden så har plagget gjort av Janna själv i vår egna ateljé.

Hur tvättar jag?
Du kan lätt tvätta ditt badplagg i en tvättmaskin på 40°C. Använd inte sköljmedel då det är skadligt för dina kläder och förkortar livslängden avsevärt. Bäst är att tvätta för hand i kallt vatten. Hängtorka alltid dina plagg skyddat från solen.  


Vad kostar frakten?
39 kr under 500 Sek, över 500 kr är det fri frakt! Även till resten av världen.


Har ni några cerifikat?
Ja, våra badplagg är OEKO-TEX  standard 100 typ II certifierade – vilket betyder att dom har gått igenom tester för att säkerställa att dom är säkra att ha på sig med direkt kontakt mot huden utan några skadliga kemikalier i tyget och i färgprocessen.
Vårat tyg är även GRS (Global recycling standard) certifierat. Vi är godkända av PETA, vilklet innebär att alla pridukter är fria från animaliska produkter och veganvänliga.