Villkor & information

Villkor & information

Företagsinformation
Miss Janna/Sustainable Vintage AB
Omvägen 9D
412 75 Göteborg

Org nr: 5591194997
Telefon: +46(0)70-75 15 389
E-post: shop@missjanna.se

Betalning och priser
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Klarna Checkout
  Inom Sverige, Finland och Tyskland kan du välja att betala med Klarna. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Bekräfta ditt köp och välj sedan hur du vill betala. Med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

 • Paypal
  Med paypal betalar du tryggt från hela världen.

 • Swish
  Betala direkt med swish.


Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Skicka lätt med Postnord. Spårbart fram till terminal.
DHL servicepoint - leverans till utlämningsställe.

 • Leverans
  Vi skickar dina varor oftast nästa dag från mottagen order. Vid brådskande order tag kontakt med oss innan.
  Fri frakt över 500 kr. Under 500 kr är fraktavgiften 39 kr.
  Leverantid från att försändelsen är skickad:
  Normalt 1-3 dagar inom Sverige, 3-7 dagar inom Europa och 7-10 dagar utanför Europa.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

För att returnera din vara skicka försändelsen till:

Miss Janna
Omvägen 9D
412 75 Göteborg

Bifoga lapp med returorsak så som "retur", "Byte till storlek X" Finns fält att ange telefonnummer ange 070-7515389 så vi kan spåra försändelsen.
RETURFRAKT kan köpas via oss för utskrift hemma. Kostnad 39 kr. 


Öppet köp och bytesrätt

Vi följer distansavtalslagen vilket ger dig 14 dagars öppet köp och bytesrätt från mottagndet av varan. Vi uppskattar om du talar om varför du vill byta/häva köp för att vi ska kunna fortsätta förbättra våran service till dig.

Artikeln ska returneras väl emballerad i sin orginalförpackning, i obrukat skick med etiketter kvar.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion kan vi inte genomföra ett återköp.

 

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.