Hållbara badkläder att trivas i.

Handmade

Soap from Smögen

We are all for using as kind and locally produced products as possible.Smögens tvålbruk does just that. They use seaweed picked from Smögens coast as a base in their soap which helps hydrate as the same time as the soap cleanses. They also use a variety of locally sourced products in their soaps all great for different purposes. 

View Soaps

Ny stil: Delightful Day

en kärlekshistoria
<transcy>Salty</transcy>

SALTY är vår berättelse om en flirt med svunna tider. Vi kombinerade vår kärlek till portugisiska kakelhus från en av våra affärsresor som inspiration för vårt mönster. Kombinerat med kärlek till djupa ryggskärningar och kontrasterande passpoaler.

Vårrea

Vår bästsäljande klassiker: Vintage Flowers

Denna kollektion förtjänar lite extra beröm. Med sitt intrikata mönster med mycket djup och känsla. Det har blivit en sann klassiker och lite av vårat signum. Vi får så mycket beröm för detta mönster att vi helt enkelt inte kan släppa det eftersom alla är helt besatta av de romantiska blommorna.

Badkläder att trivas i

Så du kan fokusera på att ha kul.

Genom att välja skärningar som framhäver kvinnliga former utan att avslöja för mycket. Designade för att stanna på plats.

P.S de är gjorda av återvunnen nylon.

Rekommendationer

Jag älskar verkligen den här baddräkten och får komplimanger och frågor om var jag köpte den varje gång jag använder den.

Marie J

Väldigt smickrande och praktisk bikinitopp. Jag har inte haft bikini på flera år, men tack vare dessa underbara höga bikinitrosor känner jag mig nu bekväm med bikini igen.

Helene S.

Återigen levererar Miss Janna badkläder med hög kvalitet och perfekt passform.

Emma B.

Finare i verkligheten. Bilderna motsvarar inte hur vackert det här trycket verkligen är. Det är ännu bättre i verkligheten med de olika nyanserna.

Anna

Fint mönster, bra passform och skönt tyg. Nog första gången jag verkligen sett fram emot att gå runt i en bikini!

Siri W.

Jag älskar retrodesignen, snabb leverans med personligt kort i.

mmelander808

De bästa baddräkterna Materialet, passformen och utseendet! Har precis köpt min fjärde baddräkt av Miss Janna.

Elisabeth

Fantastiskt! Återigen levererar Miss Janna badkläder med hög kvalitet och perfekt passform. Kundtjänsten är också suverän! Jag böjer mitt huvud och rekommenderar dessa badkläder till alla jag känner!

Emma B.

Bikini med hög midja Jag älskar den! Mycket figurvänlig form och ett plagg av hög kvalitet. Jag rekommenderar verkligen Miss Janna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Emmie E.
Hur tvättar du syntet?

Visste du att varje gång syntetkläder tvättas lossnar det mikroplaster. Med en Guppyfriend tvättpåse låses fibrerna inuti påsen, vilket räddar vattendrag från oönskat mikroavfall. Tvätta med ansvar.

Hjälper till att hålla dina kläder skyddade och säkra inne i maskinen.

Varför Miss Janna

Återvunnet material

Håller naturen ren. Genom att använda återvunnen nylon som samlats in från hav och annan plast som brukats färdigt. Visste du att det tar 600 år att bryta ner en enda fiskelina?

Rättvis prissättning

Småskaligt producerat i EU med levnadslöner. Hög kvalitet är prio ett. Vi använder material av högsta möjliga kvalitet för att säkerställa lång livslängd.

Älskad av kunder

Att ge självförtoendet att bära bikini för första gången på flera år är den största komplimangen. Många nöjda återkommande kunder har gjort oss till en succé.

Följ vår instagram @miss_janna_swimwear för inspiration och härlig vibe.