Hållbarhet

Hållbarhet är det som driver oss framåt. Målet är en bättre värld där resurser används mer hållbart för en framtid för vår planet. Vi strävar efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt när vi producerar. Det är därför vi använder 100 % återvunnen nylon i vår produktion av våra badkläder.

Genom att undvika användningen av nya fossiler i produktionen, istället använda befintligt material, minska avfallshögarna, hålla våra hav och natur renare från plast i processen låter det som en no brainer för oss!


Hållbarhet går utöver det material som används.

Vi producerar smickrande badkläder  som håller säsong efter säsong med stilar som inte går ur modet. Vi vill att du ska trivas i våra badkläder. De är alla noggrant designade för att ge dig bästa komfort och skärningar som accentuerar kvinnokroppen istället för att exponera den. Badkläder du mår bra i är badkläder du kommer att använda ofta vilket är vårt mål. För att göra de bästa badkläderna som finns.


Produktion

Vi producerar i Europa under rättvisa förhållanden. Vi besöker våra fabriker regelbundet för att säkerställa högsta kvalitet och ser att våra underleverantörer arbetar under bra förhållanden.

 

Visste du att det tar 600 år att biologiskt bryta ned en enda fiskelina? Våra material kommer från plast som har gjort slut på sitt existerande liv från hela världen. En hel del kommer från fiskeindustrin som kasserade fiskenät. Vissa rensas ut från havet av Healthy Seas Initiative så att de inte kommer att fortsätta fånga djur och skada miljön i hundra år framöver.

Vi är stolta användare av Econyl®, ett garn som är tillverkat av 100 % regenererad nylon.

Vårt tyg är dubbelt så hållbart som konkurrerande tyger på grund av de unika egenskaper som ges när de bearbetas en gång till i regenereringsprocessen. Det betyder att våra badkläder faktiskt håller längre eftersom de är gjorda av återvunnet material!
Det finns verkligen ingen anledning att inte använda återvunnen nylon när man kommer till badkläder. Låt oss alla göra den förändringen och göra något användbart av all plast som ligger runt omkring och inte köpa saker som är tillverkade av ny jungfrulig plast.