FAQ

Hur lång tid tar det att få en Miss Janna vara?
Alla varor i butiken är redo att skickas ut så snart vi har packat och levererat ditt paket till budet. Se mer under Villkor.

Den andra är gjord på beställning. Detta är ett anpassningsbart alternativ eftersom vi faktiskt kommer att justera vårt mönster efter ditt krav. Kanske behöver du en bult-bh eller inte gillar halternecks. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy dina badkläder så att de sitter som du vill ha den. Eller om en vara är slut i lager kan vi göra om den. Detta tar cirka tre veckor eftersom vi behöver schemalägga tid för produktion.

Vad händer om den inte passar?
Inga problem, skickade bara tillbaka varan till oss så skickar vi ut en ny storlek.


Vad händer om jag vill göra en full retur?
Vi är övertygade om att du kommer att älska dina Miss Janna-badkläder, men om inte, skriv till oss en anteckning och berätta varför så att vi kan förbättra produktionen. När varan är tillbaka hos oss och har kontrollerats kommer vi att göra en fullständig retur. Guide till hur du gör en retur finns under avsnittet om villkor.


Var tillverkas badkläderna?
Vi gör alla prover i egen regi och sedan hjälper en badkläderstillverkare oss med produktionen. Kontrollera etiketten för att se var ditt föremål är tillverkat. Vi använder endast tillverkande företag inom EU. Om du ser "Made in Sweden" har den producerats av Janna själv.

Hur tvättar jag det?
Du kan enkelt tvätta dina badkläder i tvättmaskin i 40°C. Använd bara inte sköljmedel eftersom det verkligen inte är bra för dina kläder och låt det hänga torrt.

Hur mycket kostar frakten?
39 SEK om inte beställningsvärdet är över 500 SEK, då är det gratis! Även världen över.

Har du några certifikat?
Ja, våra badkläder är OEKO-TEX  standard 100 typ II-certifierade – vilket innebär att de har gått igenom tester för att garantera säkerheten för att bäras med direkt hudkontakt utan några skadliga kemikalier i tyget eller färgningsprocessen. OCH, GRS (Global recycling standard)-certifierad.
Vi är också PETA-godkända, vilket bevisar att alla våra produkter är gjorda utan animaliska produkter och är helt veganvänliga.