FAQ

Hur lång tid tar det att få en Miss Janna vara?

Det beror på om det är en Specialbeställning eller en lagervara.
Alla varor i butiken är redo att skickas ut så snart vi har packat och levererat ditt paket till fraktbolaget. Se mer under Villkor.
Specialbeställning är ett anpassningsbart alternativ där vi justera våra mönster efter dina önskemål. Kanske behöver du en inbyggd bh eller inte gillar halternecks, har olika storlek på över och underdel eller behöver et längre/kortare liv. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy dina badkläder så att de sitter som du vill ha den. Om en vara är slut i lager kan vi tillverka på nytt så länge vi har tyget inne. Specialbeställningar tar cirka tre veckor eftersom vi behöver schemalägga tid för produktion.


Vad händer om den inte passar?
Inga problem, skickade bara tillbaka varan till oss så skickar vi ut en ny storlek.


Vad händer om jag vill göra en retur?
Vi är övertygade om att du kommer att älska dina Miss Janna-badkläder, om inte, skriv en anteckning och berätta varför så att vi kan förbättra produktionen. När varan är tillbaka hos oss och har kontrollerats kommer vi att göra en fullständig retur. Guide till hur du gör en retur finns under avsnittet om villkor.


Var tillverkas badkläderna?
Vi gör alla prover i egen regi och sedan hjälper en badklädestillverkare oss med produktionen. Kontrollera etiketten för att se var ditt plagg är tillverkat. Vi använder endast fabriker inom EU. Om du ser "Made in Sweden" har den producerats av Janna själv.

Hur tvättar jag?
Du kan enkelt tvätta dina badkläder i tvättmaskin i 30°C. Använd inte sköljmedel eftersom det inte är bra för dina kläder, hängtorka utom räckhåll för sol.

Hur mycket kostar frakten?
55 SEK om inte beställningsvärdet är över 600 SEK, då är det gratis! Även utanför Sverige.

Har ni några certifikat?
Ja, våra badkläder är OEKO-TEX  standard 100 typ II-certifierade – vilket innebär att de har gått igenom tester för att garantera säkerheten för att bäras med direkt hudkontakt utan några skadliga kemikalier i tyget eller färgningsprocessen. OCH, GRS (Global recycling standard)-certifierad.
Vi är också PETA-godkända, vilket bevisar att alla våra produkter är gjorda utan animaliska produkter och är helt veganvänliga.

Finns det något nyhetsbrev?
Givetvis! Klicka här för att skriva upp dig.