Om oss

Det som gör Miss Janna så unikt är att vi inte började som ett varumärke som ville göra badplagg. Vi är ett varumärke som såg en stor brist i en industri som inte tillverkar tilltalande badplagg för kvinnor - så vi löste det!

Det största problemet var att inte känna sig bekväm i badplagg. De flesta plagg focuserar på att antingen ge så få solränder som möjligt eller att täcka utan tanke på form.

Vi ville ha badplagg att trivas i. Badplagg att känna sig självsäker i för en dag på strande och ta bort stressen från att vistas i badplagg. Vi uppfann plagg som är smickrande, inte för avslöjande och främst av allt bekväma att använda.

Med en bakgrund i skrädderi var perfekt passform något som vi jobbade hårt med från start. Genom att inte veta hur andra tillverkar badplagg har vi kommit fram till egna lösningar med användaren i största focus istället för att koncentrera oss på traditionella metoder. Tillexempel är våra badplagg behagliga i längd och får dig inte att känna dig ihoptryckt då vi justerat till en behaglig längd- en komentar vi ofta hör från våra kunder. 

Vi lyssnar alltid till våra kunder och tar hänsyn till deras feedback i våran design. Vi tillverkar badplagg för kvinnorna som bär dem - det är därför våran marknadsföring är riktad mot dom och inte för att behaga dem som tittar på kvinnor i badplagg. Vi använder oss av olika kroppstyper för för oss är det viktigt att inludera alla kunder.